Niels Destadsbader stapt in nieuwe wereld 

Foto: Peter De Smedt

Niels Destadsbader, bekend van zijn rol in ‘F.C. De Kampioenen’ en zijn muzikale carrière, gaat een spannende nieuwe uitdaging aan in de musicalwereld. 

Hij treedt op in de nieuwe versie van ’14-18′, waar hij de rol van Albert op zich neemt. Deze kans ziet Niels als een droom die in vervulling gaat, een kans om terug te keren naar zijn eerste liefde: de musical. Hoewel hij een exclusiviteitscontract heeft bij VRT, is het hem gelukt een gaatje in zijn drukke agenda te vinden voor deze unieke rol. “Het gaat een fysiek uitdagende periode worden, maar ik ben klaar voor deze nieuwe ervaring,” vertelt Niels. Hij zal in april en mei intensief repeteren, gevolgd door een reeks shows in juni en juli. Ondanks de uitdagende aard van de rol, blijft Niels ook actief bij VRT met diverse projecten, waaronder een nieuw muziekprogramma en een speciale versie van ‘Switch’. 

“Het is een compleet andere wereld dan de tv, maar dat maakt het juist zo boeiend,” deelt Niels met een glimlach in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.