8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Niels Destadsbader: “Het blijft de trots van de man”

Niels Destadsbader: “Het blijft de trots van de man”

Foto: VTM

We kunnen ons de ontgoocheling bij veel vrouwen al voorstellen hoe ze hebben gereageerd nadat ze te horen kregen dat GSM’s verboden waren tijdens de liveshow van ‘Kom Op Tegen Kanker’. Daarin gingen onder andere Dieter Coppens en Niels Destadsbader volledig uit de kleren.

Maar foto’s konden er dus niet genomen worden en niemand ging met blijvend beeldmateriaal naar huis. Jammer maar helaas voor alle vrouwen die graag een aandenken hadden aan een memorabele avond.

“Ik was daar wel bang voor, maar gelukkig hadden ze een bepaald systeem bedacht waardoor er geen gsm’s mee in de zaal mochten. Dat heeft me wel gerust gesteld. Anders had ik het toch niet gedaan”, bekent Niels in Story.

Zowel de vader van Niels als de vader van Dieter hebben de diagnose gekregen van prostaatkanker. En dat was toch even schrikken voor de twee vaders, maar ook voor hun hele omgeving.

“Prostaatkanker is één van de betere geneesbare kankers, maar waar weinig over verteld wordt, is het leen erna. De mogelijke gevolgen. Zo kan je incontinent worden of geen erectie meer krijgen. Ook dat zijn allemaal feiten die we hebben belicht in het programma. De penis blijft tenslotte de trots van de man.”

Showbizznieuws 24/7