6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Niels Destadsbader brengt geen nieuwe muziek uit

Wat gaat de zanger dan wel doen?

Foto: VRT

Met ‘Ik Vraag Het Aan’ heeft Niels Destadsbader een eerste programma dat hij mag presenteren op VRT 1. Maar dat is niet het enige dat in 2024 van hem te zien zal zijn. In De Zondag vertelt Niels dat 2024 een erg druk jaar zal worden.

“De focus ligt dit jaar op presenteren en acteren. Ik speel over een paar maanden de hoofdrol in de spektakelmusical ’14-18’. Voor muziek is er dit jaar weinig plaats. We hebben besloten om dit jaar geen nieuwe muziek uit te brengen en tijdens de zomermaanden ook nergens op te treden. Dat doet wel pijn, want ik ga het ontzettend missen.”

Maar even een sabbatjaar op vlak van muziek kan ook duidelijkheid brengen over wat hij precies wil doen in de muziekwereld. Welke volgende stappen wil hij maken en welke niet.

“Nu heb ik wel tijd om eens iets anders te doen zoals meespelen in een musical. Ik heb al die spektakelmusicals van Studio 100 gezien en dacht telkens: wat moet het plezant zijn om daar deel van uit te maken. De vraag is ook elk jaar gekomen, maar ik moest altijd neen zeggen. Ik heb er veel goesting in en ben benieuwd naar de geboorte van mijn snor. Wie me tussen april en juli tegenkomt, zal denken: ‘Is dat Niels Destadsbader met snor?’ Ja, dat is Niels Destadsbader met een snor!’”

Showbizznieuws 24/7