17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024

Nick uit Blind Getrouwd deelt emotionele oproep: “denk toch na!”

Foto: DPG Media

Wat André Hazes Jr. en zijn vriendin Sarah overkomt, gebeurt jammer genoeg vaker dan we denken. Op sociale media geven mensen hun ongezouten mening over een artiest, maar houden geen rekening met de gevoelens van die persoon.
Dat ondervond ook Nick Laenen die deelnam aan ‘Blind Getrouwd’. Nick werd gekoppeld aan Christophe en daarmee waren ze het eerste homokoppel dat deelnam aan ‘Blind Getrouwd’. En ook dat maakte de tongen los in Vlaanderen.

“We werden goed beleid door VTM. Ons werd aangeraden om de reacties op sociale media beter niet te lezen. Maar ja, natuurlijk hebben we dat wel gedaan. De meeste commentaren waren wel positief, maar natuurlijk niet allemaal”, reageert Nick in Tv Familie.

Nick snapt alle commotie rond André Hazes Jr. en zijn partner niet. “Ik heb de indruk dat er vooral op bekende vrouwen wordt gekapt. Ik vraag me af waarom. Als een bekende vrouw dan ook nog eens een uitgesproken en controversiële mening heeft, is het hek vaak helemaal van de dam. Maar denk toch eens twee keer – of liefst vier of vijf keer – na vooraleer je iets kwetsend op de sociale media post. Je raakt er niet alleen de persoon in kwestie mee, maar ook zijn of haar hele entourage en familie”, aldus Nick.

Showbizznieuws 24/7