17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Nelis zwaar ontgoocheld in Boer Zkt Vrouw: “ik kan niks positiefs over Thibaut zeggen”

Boer zkt Vrouw - Veerle
Foto: DPG Media

Nelis kreeg een zware klap toen Veerle voor Thibaut koos in Boer Zkt Vrouw. Al geeft de 28-jarige jongeman toe dat hij die keuze toch wat zag aankomen. In Dag Allemaal probeert Nelis zijn ontgoocheling te verbijten, maar dat lukt niet altijd even goed…

“Ach, ik hoop dat Veerle gelukkig wordt met Thibaut, al kan ik niets positiefs over die jongen zeggen,” spreekt Nelis klare taal. Nelis meent dat hij de enige is die altijd zichzelf gebleven is. “Sommigen dachten dat ik ‘Boer Zkt. Vrouw’ als een spel zag, maar dat mag Veerle zeker niet denken,” wil Nelis toch benadrukken.

Nelis hekelt ook het ongepaste gedrag van Thibaut tijdens het programma. “Ik vond het ook ongepast om met je paard naar de speeddate te komen, zoals Thibaut deed. Da’s opschepperig. Tijdens de opnamen is hij twee dagen wedstrijden gaan rijden. Ook dat vond ik niet correct.”

Nelis en Thibaut zullen nooit vrienden worden, da’s wel duidelijk. Volgens Nelis maakte Thibaut hem zelfs zwart bij Veerle de laatste dagen. “Het klikte gewoon niet tussen ons.”

Veerle noemde het een “keuze tussen hart en verstand” en Nelis meent dat Veerle duidelijk niet haar hart gevolgd heeft. “Ik denk niet dat ze haar hart heeft gevolgd nee, maar heeft gekozen voor iemand die in de stiel zit. Ze heeft ook vooral de mening van anderen gevolgd… Heel jammer!” verbijt Nelis zijn ontgoocheling in Dag Allemaal.

“Ze heeft nu voor Thibaut gekozen, maar ik vraag mij af of hij haar wel gelukkig zal maken. Eerlijk gezegd denk ik van niet,” voorspelt Nelis een weinig rooskleurige toekomst voor het koppel.

Showbizznieuws 24/7