0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Natalia gaat weer knallen

Natalia gaat weer knallen

Foto: VTM

Nieuwe single én nieuwe tournee.

Natalia kondigde met trots een nieuwe single en haar nieuwe theatertournee ‘Halleluja to the beat’ aan. De afgelopen jaren stichtte ze een gezin, maar nu is het terug tijd om te knallen. 2023 wordt het jaar van Natalia. De nieuwe single ‘When You Came By’ verschijnt nu vrijdag 27 januari. De ticketverkoop voor de theatertournee start op woensdag 1 februari om 10 uur via www.teleticketservice.com.

Natalia had dinsdagavond in de televisieshow ‘De Dag van Vandaag’ op Eén groot nieuws. De populaire Kempense zangeres maakte er haar plannen voor een nieuwe theatertournee bekend. In één adem kondigde ze ook aan dat haar nieuwe single ‘When You Came By’ nu vrijdag verschijnt. Een pure liefdessong dat vele harten zal doen smelten.

Het nieuwe album van Natalia “Halleluja to the beat” komt dit voorjaar uit in april en brengt ze voor het eerst live tijdens een korte theatertournee in mei en juni. Onder andere op vrijdag 26 mei staat ze op het podium in Capitole Gent, op vrijdag 2 juni in Trixxo Theater Hasselt en afsluiten doet ze op zaterdag 3 juni in Stadsschouwburg Antwerpen. Haar laatste theatertournee dateert van 2019, toen ze een reeks concerten speelde met pianist Jef Neve.

Het is intussen 20 jaar geleden dat de wereld haar leerde kennen tijdens de talentenshow Idool. Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single ‘Without You’ uit. De rest is geschiedenis. Natalia is na 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd’s, een ontelbaar aantal concerten en televisieprogramma’s later klaar voor een nieuw avontuur dat op 27 januari start met de nieuwe single ‘When You Came By’. In het voorjaar volgt dan een nieuw album en theatertournee. Om vervolgens af te sluiten in november in de Lotto Arena met twee solo concerten om haar 20-jarige carrière te vieren.

Showbizznieuws 24/7