8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Moet Ruth Beeckmans oppassen voor overkill?

Foto: DPG Media

Ruth Beeckmans is alom vertegenwoordigd tegenwoordig. Zo is ze te zien als komische noot in ‘Snackmasters’ en is ze één van de nieuwe juryleden in ‘Belgium’s got talent’. Iets waar televisiekijkend Vlaanderen een beetje sceptisch tegenover stond. “Hoe gaat ze het er vanaf brengen? Was een veelgehoorde vraag.

Voor Ruth was het een nieuwe stap in haar carrière om als jurylid in een wedstrijd te gaan zetelen. Maar presentator Koen is enthousiast over Ruth haar passage in het programma. “Het is alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. Dat komt doordat ze én de juiste toon en én de juiste woorden weet te vinden. Omdat Ruth daarenboven empathisch en grappig is, op momenten dat het kan of moet, klinkt zelfs negatieve feedback uit haar mond haast als een compliment. Het lijkt alsof ze met alles wegkomt”, vertelt Koen in Tv Familie.

Het is natuurlijk opletten geblazen voor Ruth dat de kijkers haar niet beu worden en dat ze ten onder gaat aan de ‘overkill’. Maar Koen is er gerust op. “Het ene seizoen ben je wat vaker op tv en het seizoen daarop kan het zijn dat er minder programma’s jouw richting uitkomen. Dat is zoals eb en vloed. Nee, Ruth heeft geen enkele reden om zich zorgen te maken dat ze zich verbrandt door nu vaak op tv te komen.”

Showbizznieuws 24/7