7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Mathieu Terryn: “Dat is nog niet meteen aan de orde”

Mathieu Terryn: “Dat is nog niet meteen aan de orde”

Foto: VRT

Iedere vrijdagavond en zondagavond zien we Mathieu Terryn als coach aan het werk in ‘The Voice Van Vlaanderen’. Maar hij is ook nog erg actief als frontzanger van de populaire band Bazart. Bovendien is hij ook nog eens iets meer dan een jaar getrouwd.

“Maar er is niet zoveel veranderd. Marie en ik leiden nog ons leven zoals ervoor. We doen graag veel dingen samen of met vrienden. Echt veranderen zal ons leven pas als er gezinsuitbreiding komt. Maar dat is nog niet aan de orde”, lacht hij in Dag Allemaal.

Hopelijk voor Mathieu en Bazart kunnen ze volgende zomer weer heel wat festivals platspelen en elke wei waar dan ook in vuur en vlam zetten.

“Maar eerst komt binnenkort onze nieuwe single uit: ‘Van God Los’, een cover van Monza. En dan nadien komt er nog een single en als grote afsluiter de campagne rond onze derde plaat. We hebben ook ons eigen platenlabel opgericht, waarop we ook muziek van andere artiesten gaan uitbrengen.”

Dat opent heel wat perspectieven voor de kandidaten in Team Mathieu van ‘The Voice’. “Nu je het zegt. Het zal wel uitsluitend Nederlandstalig zijn. Maar als het klopt, klopt het. Ik sluit dat zeker niet uit.”

Showbizznieuws 24/7