Mathias Coppens deelt geheim van BV’s in ‘The Big Bang’

ByLisa Paulussen

10 november 2023
Foto: Peter De Smedt

Mathias Coppens, samen met zijn broer Staf het gezicht van ‘The Big Bang’, onthult in Primo dat bekende Vlamingen, ondanks de mogelijke risico’s, volledig opgaan in het spel. 

De show is een gigantische speeltuin voor volwassenen waarin BV’s zo snel mogelijk moeten ploeteren. Ondanks de mogelijke fysieke gevaren, kunnen velen niet weerstaan aan hun winnaarsmentaliteit. Zanger Bart Kaëll, bijvoorbeeld, heeft Coppens verbaasd met zijn vastberadenheid en energie; zelfs op 63-jarige leeftijd. 

En voor wie zich afvraagt of de broers de proeven zelf testen: ja, dat doen ze, waarbij ze de veiligheid van de uitdagingen serieus nemen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.