8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Margriet Hermans: “Ik heb zever opgenomen”

Margriet Hermans: “Ik heb zever opgenomen”

Foto: DPG Media

Sinds haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ op VTM, is Margriet Hermans weer helemaal terug van weggeweest. De goedlachse zangeres bewijst op 68-jarige leeftijd dat op succes geen leeftijd staat. Toch is ze niet helemaal tevreden over bepaalde releases uit het verleden. Daarover vertelt ze in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. 

“Ik snap dat het niet zo evident is om mij nog te herinneren als zangeres. Door de zijsprongen die ik in mijn carrière nam, weten mensen niet eens dat ik kan zingen, of dat ik nog zing”, laat ze zich daarover ontvallen. “Door mijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ werd dat register terug opengetrokken en krijg ik lovende reacties vanuit alle hoeken en leeftijden”, aldus een blije Margriet.

Het is niet simpel om jezelf op Margriet’s leeftijd opnieuw te profileren, maar dat het effectief kan, daar twijfelt niemand meer aan. Toch zijn er in haar verleden periodes geweest dat het beter had gemoeten, maar niet kon door tijdsgebrek. “Ik geef grif toe dat ik in het verleden ook zever heb opgenomen, doordat ik andere opdrachten had. Ik kwam er niet altijd toe om mijn platen kwaliteitsvol in te vullen”, bekent ze.

Showbizznieuws 24/7