22 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
22 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Lucas over onverwachte liefdesverklaring van Tristan: “ik word niet zo vlug verliefd”

Boer Zkt Vrouw - Tristan
Foto: DPG Media

Tristan overviel Lucas toen hij na amper drie dagen al zijn gevoelens uitte in Boer Zkt Vrouw. Een ongemakkelijke stilte maakte duidelijk dat Lucas nog niet zo ver stond in zijn gevoelens als Tristan…

“We kenden elkaar nog maar 48 uur toen Tristan aangaf dat hij gevoelens voor mij heeft,” vertelt Lucas in Dag Allemaal. “Ik was een beetje in shock, omdat ik zelf niet zo vlug verliefd word. Ik dacht: ‘Ho, dit is wel heel erg snel,’” geeft Lucas toe in het weekblad.

Lucas beseft dat zijn stilzwijgen misschien slecht aankwam bij Tristan, maar Lucas wil zichzelf niet verloochenen. “Ik vind het heel belangrijk om mezelf te kunnen zijn,” aldus Lucas die beseft dat Tristan hem misschien naar huis zal sturen. “Er zijn nog twee andere leuke jongens op de boerderij…”

Toch wil Lucas Tristan het liefst beter leren kennen. “Ik wil Tristan zeker nog wat beter leren kennen, maar ik heb daar meer tijd voor nodig. Het was wel een speciaal moment toen hij uiting gaf aan zijn gevoelens. Het geeft aan dat hij voor mij wil gaan, en ik sluit zeker niet uit dat het iets zal worden tussen ons,” laat Lucas de deur alvast op een kier in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7