Lisa uit Down The Road onthult: “Ik was verliefd op Dieter Coppens.”

Foto: VRT

Lisa vormt ondertussen al drie jaar een koppeltje met Kevin die ze leerde kennen in Down The Road, maar de 29-jarige Lisa geeft in Dag Allemaal toe dat ze ook wel een boontje had voor Dieter Coppens.

Dieter Coppens heeft en WhatsAppgroep met de hele groep en daarin was Lisa érg actief. “Al die WhatsAppjes naar Dieter, dat heb je moeten afleren, hé. Je wist van geen ophouden”, onthult Kevin.

“’t Was blijkbaar nogal verstikkend”, geeft Lisa toe. Lisa vertelde alles wat ze die dag gedaan had en stuurde constant berichtjes. Al was Kevin niet echt jaloers…

“Misschien was ik een heel klein beetje jaloers. Maar ik wist wel dat ze bij mij zou blijven, hoor. Dieter heeft al een vrouw en kinderen, hé”, verduidelijkt Kevin zijn gevoelens. Was Lisa dan misschien verliefd op Dieter Coppens?

“Niet echt”, klinkt het stilletjes bij Lisa. “Of toch ’n klein beetje. Nu hou ik aan Dieter een beste vriend over”, vertelt Lisa in Dag Allemaal. “Dieter is een tweede vader geworden voor de groep. Wij horen hem allemaal nog”, voegt Lisa eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen