5 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Linde Merckpoel verdedigt zich na kritiek: “ik ben niet stoem”

Linde Merckpoel
Foto: Photo News

Linde Merckpoel geeft in Story toe dat ze nu al stress heeft over haar nabije toekomst. Hoe zal ze het moederschap combineren met haar professionele leven?

“’Ik heb net een nieuwe job, ik ben superambitieus, ik wil keiveel doen, maar in december komt er een factor bij die mijn plannen enigszins op losse schroeven zal zetten of er op zijn minst voor zal zorgen dat ik er nog eens goed over moet nadenken. Dat vind ik toch akelig: niet weten wie ik ga zijn over een jaar,” onthult Linde Merckpoel in Story.

De presentatrice beseft dat ze een controversiële uitspraak doet, want wie worstelt met een zwangerschap of moederschap krijgt al snel de verwijtende vraag voorgeschoteld: “had je daar niet vroeger aan kunnen denken?”

“Natúúrlijk heb ik daar op voorhand over nagedacht – ik ben niet stoem – maar er is een verschil tussen het moment dat je in je hoofd beslist dat je voor kinderen gaat en het moment dat er effectief een kindje aankomt,” vertelt Linde in Story.

En ondertussen kreeg Linde Merckpoel zoveel reacties dat ze beseft dat ze lang niet de enige is die een zwangerschap niet zo tof vindt. “Het is belangrijk om de dingen te benoemen zoals ze zijn, dus waarom zou ik daar in godsnaam over zwijgen?” aldus Linde Merckpoel in Story.

Showbizznieuws 24/7