Lidewij Nuitten strijdt tegen taboes in nieuw programma

ByLisa Paulussen

9 november 2023
Foto: VRT

De moedige Lidewij Nuitten, voor velen bekend uit ‘Iedereen Beroemd’, stapt uit de schaduw en onthult in Dag Allemaal haar strijd met vaginisme; een aandoening die intiem zijn pijnlijk maakt. 

Met haar nieuwe programma ‘De Maagdenclub’ op VRT 1, wil ze het taboe rondom ‘maagd zijn’ doorbreken en een stem geven aan de vele anderen die zich onzichtbaar voelen in hun strijd. Lidewij bekent in Dag Allemaal: “Ik weiger mij nog langer te schamen voor iets waar ik niet voor gekozen heb en niks aan kan doen.” 

Door dit platform te bieden, hoopt ze meer begrip en acceptatie in de samenleving te creëren rondom deze gevoelige onderwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.