25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Laura uit Blind Getrouwd: “waarom mag ik geen foto’s tonen van m’n opgeblazen buik?”

Laura uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Laura Lieckens kwam zwaar onder vuur te liggen tijdens haar deelname aan Blind Getrouwd. Alles wat de 27-jarige Laura deed of zei werd bekritiseerd. Tot lang na de uitzendingen op televisie achter de rug lagen.

Maar Laura is een positief ingesteld persoon en wist de rug te rechten. Haar gedrag aanpassen omwille van negatieve kritiek? Daar denkt ze niet aan. Toen ze onlangs een gewaagde foto van zichzelf online zette, kwam er weer negatieve kritiek op.

“Na mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ kreeg ik vaak de vraag of ik was afgevallen. Dat stelt me dan zo teleur. Moest ik dan misschien vermageren? Ik heb een maatje 38, op een goeie dag maatje 36. Moet het dan echt 34 zijn voor sommigen?” zucht Laura in Dag Allemaal.

“Ook daarover wil ik dus een voorbeeld stellen. Dat soort ‘idealen’ nastreven, da’s voor niets goed. Ik zal dus gewoon verder blijven genieten, goed eten en een Duveltje drinken af en toe. En foto’s tonen van m’n opgeblazen buik achteraf, ja. Waarom niet?” klinkt het gelaten bij Laura in het weekblad.

Showbizznieuws 24/7