14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Laura Lynn wil zichzelf niet blootgeven: “dat moet je van mij niet verwachten”

Foto: VRT

Laura Lynn heeft de lockdown aangewend om haar echtscheiding te verwerken en haar liefdesverdriet een plaats te geven. Die zwarte periode gebruikte ze ook om dicht bij haar 8-jarige dochtertje Eliana te zijn. Ondertussen gaat het weer de goede kant op met de zangeres, maar een boek over haar echtscheiding schrijven zoals Ann Van Elsen deed… Dat ziet Laura Lynn niet zitten…

“Dat moet je van mij niet verwachten,” spreekt de zangeres klare taal in Dag Allemaal. “In memories moet je te veel van jezelf blootgeven, dat is helemaal niet mijn stijl,” aldus Laura Lynn. “Alle respect voor Ann, maar ik vind al die details privé. En dan moet je bij het opschrijven weer door die ellende heen, daar heb ik totaal geen zin in,” klinkt het bij de zangeres.

“Ik verwerk zo’n klap het liefst in mijn eentje en ik praat daar niet graag over. Niet met mijn vrienden en zelfs niet met mijn mama, hoewel zij het zelf heeft meegemaakt. Maar zij ziet er ook van af dat wij uiteen zijn, zie je,” getuigt Laura Lynn in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7