11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Laura Lieckens: ‘Ik voel me kut’

Blind Getrouwd - Laura en Sonny
Foto: DPG Media

De mooiste tijd van het jaar komt eraan, maar nu blijkt dat de kans met de dag toeneemt dat het traditionele kerstfeest met de ganse familie niet door kan gaan, groeit de teleurstelling bij de mensen. De kans is groot dat een kerstfeest maar met maximum vier mensen kan. Daar sta je dan als vrijgezel, die worden dan vaak niet uitgenodigd.

“Ik probeer elke regel te begrijpen en ik doe er alles aan om de regels na te leven”, reageert Laura Lieckens. “Maar soms vraag ik me ook af wanneer het menselijke naar boven komt. Voor sommige mensen is het misschien de laatste kerst dat ze met de familie kunnen vieren… de laatste kerst omdat het meest rotte K woord is gevallen. Want ja, er zijn nog andere ziektes op deze planeet als corona alleen” weet Laura als geen ander. Laura werd van dichtbij al geconfronteerd met kanker en weet dus waarover zij het heeft.

“Mag ik dan echt geen laatste cadeautje aan deze mensen geven? Mag ik niet een allerlaatste keer binnenkomen en zeggen ‘zalige kerst’. Niemand heeft hiervoor gekozen, maar zij hebben ook niet gekozen om hun laatste momenten op deze aardkloot zo te beleven. Voor mij komt er nog een leven na corona, maar voor hun niet. Jep, ik voel me even kut”, gaat Laura op Instagram verder.

Showbizznieuws 24/7