8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Kürt Rogiers: “Zij heeft dat nog niet gedaan en ik wel”

Hij weet wat haar te wachten staat

Copyright: VTM

Het gebeurt niet zo vaak dat vader en dochter op hetzelfde moment stage lopen als verpleegkundige. Maar dat was wel het geval bij Kürt Rogiers en zijn dochter Lola. Zij liep stage voor school, Kürt voor het VTM-programma ‘Een Echte Job’.

“Ik heb een foto dat we thuis allebei ons pakje dragen. Heel grappig! Lola is trouwens een prachtige verpleegster. Bovendien konden we zo ook ervaringen uitwisselen en elkaar helpen. Hoe verzorg je doorligwonden? Hoeveel keer moet je je handen wassen? We kregen allebei dezelfde basis. Alleen heeft zij natuurlijk nog niet meegedraaid op zo’n dienst, en ik wel”, glundert Kürt in Story.

Rogiers is opgelucht dat het voor zijn dochter allemaal een beetje rustiger begint dan bij hem. Hij vloog er meteen volle bak in.

“Ik weet wel een beetje wat haar nog allemaal te wachten staat en dat zijn alleen maar fijne vooruitzichten. Het is een mooi beroep waar ze hopelijk de rest van haar leven nog veel plezier aan zal beleven. Ook al is het hard werken, en vaak in zware omstandigheden.”

Showbizznieuws 24/7