9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Kristel Verbeke: “Ik was verwend bij Studio 100”

Kristel Verbeke: “Ik was verwend bij Studio 100”

Foto: VRT

23 jaar, zo lang zijn Kristel Verbeke en Gene Thomas al samen. Al 23 jaar lang zijn ze elkaars steun en toeverlaat. Hij is de man die Kristel blijft inspireren en blijft triggeren.

“Ik ben degene die zegt: ‘Komaan jong, we moeten nog dit en dat’, en hij zegt dan: ‘Ja, dat moeten we zeker, maar we gaan eerst een aperitiefje drinken’ en zo blijven we in evenwicht. Hij inspireert mij niet alleen als levenspartner, maar ook met zijn creativiteit”, klinkt het verliefd in Dag Allemaal.

Toen Kristel nog een K3’tje was kon ze haar creativiteit maar weinig kwijt. Het meeste werd voor haar gedaan en zij moest vooral alles uitvoeren. Gene doet alles zelf.

“Nummers maken, carrièreplan opstellen…. Voor mij werd dat gedaan. Ik was verwend bij Studio 100. Gene stimuleert me om de dingen in handen te nemen. Zo van: ‘Jawel, gij kunt dat’. Het inspireert mij ook om te zien hoe hij als ouder anders is dan ik.”

Terwijl Kristel vooral met hun dochters probeert te praten, heeft Gene een hele andere aanpak. “Hij zegt vaker tegen onze dochters: zullen we een cinema’ke doen? En hij heeft gelijk: misschien moet je niet altijd zo diep beginnen te gaven als het moeilijk gaat. Je kan ook eens samen iets leuks doen.”

Showbizznieuws 24/7