9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Koen Wauters blikt terug op huwelijk met Valerie: “het was ware liefde”

Foto: VTM

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel toen Koen Wauters en Valerie De Booser hun breuk aankondigden. Ze leken één van de meest gedroomde koppels van Vlaanderen. In de nieuwste single van Clouseau zingen Koen en Kris over de ware liefde en wat er zou gebeuren moest Koen opnieuw verliefd worden. Want volgens de song kom je de ware liefde, maar één keer tegen in je leven.

“Wat mijn ex-vrouw Valerie en ik al die jaren beleefd hebben, was zeker ook ware liefde. We kunnen niet doen alsof het allemaal slecht was, dan zouden we al die goede momenten verloochenen. We wilden niets liever dan altijd bij elkaar blijven. Dat was het plan. Daar hebben we ook tot op het einde voor gevochten. Alleen moesten we ook eerlijk zijn met onszelf, en dus toegeven dat we door de jaren heen uit elkaar gegroeid waren”, blikt Koen terug in Story.

Koen en Valerie zullen altijd voor eeuwig met elkaar verbonden blijven door hun kinderen Nono en Zita. “De communicatie verloopt heel goed. Je moet niet met getrokken wapens tegenover elkaar staan. In het begin was dat niet altijd even gemakkelijk, maar ondertussen zijn we twee jaar verder en allebei heel gelukkig met hoe ons leven nu verloopt.”

Showbizznieuws 24/7