8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Koen Buyse: ‘Kijk er met een dubbel positief goed naar uit’

Foto: DPG Media

‘Liefde Voor Muziek’ zorgt keer op keer voor een mooie afwisseling tussen artiesten van verschillende genres. Dat zal ook bij het nieuwe seizoen niet anders zijn. Zo nemen onder andere Margriet Hermans, Camille Dhont, Ozark Henry en Koen Buyse dit keer elkaars nummers onder handen.

Koen Buyse was ontzettend populair met zijn band Zornik. Afgelopen zomer stond hij solo vaak op het podium op verschillende Parkies-concerten en nu zal hij dus ook solo te zien zijn in ‘Liefde Voor Muziek’. Hij is waarschijnlijk de meest alternatieve artiest van de bende. “Maar wat is tegenwoordig alternatief en wat is commercieel. Ik heb niet de indruk dat dat nog zo speelt vandaag. Ik kijk met een dubbel positief gevoel uit naar de reis.”

De zanger kijkt er erg naar uit om zijn bewerkingen van de songs te laten horen. Maar hij is ook erg benieuwd naar wat de anderen van zijn hits hebben gemaakt. “Het feit dat het zo’n eclectische groep is, maakt het alleen maar interessanter”, aldus Koen in Het Laatste Nieuws.

Showbizznieuws 24/7