14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Kim Van Oncen na harde commentaren: “daarmee kan je iemand flink pijn doen”

Foto: DPG Media

André Hazes Jr. annuleerde al zijn plannen voor dit jaar nadat hij te kampen kreeg met een burn-out na alle negatieve reacties op zijn relatie. Wie dat niet kan begrijpen is actrice Kim Van Oncen. “Wat je van iemand vindt, is slechts je eigen mening, niet meer dan dat. Waarom je die mening dan per se met iedereen wilt delen, wetende dat je er iemand flink pijn mee kan doen, dat zal ik nooit begrijpen”, luidt het bij Kim in Tv Familie.

Kim kan perfect om met de kritiek die wordt gegeven, al moet die wel opbouwend zijn en moet ze eruit kunnen leren. “Maar het lijkt of sommigen er van geen kanten bij stilstaan dat het over échte mensen met echte gevoelens gaat. Ik heb zelf een dik vel, ik kan dingen van me laten afglijden. Maar niet iedereen kan dat en dat hoeft ook niet.”

Van Oncen probeert dan ook zo weinig mogelijk tijd door te brengen op sociale media zoals Twitter en Facebook. “Het lijkt daar soms één negatieve boel, waar mensen elkaar uitschelden. Daar wil ik mijn tijd niet aan verspillen.”

Showbizznieuws 24/7