16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 10 juni 2022
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 10 juni 2022

Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Mama heeft het moeilijk met mijn vertrek”

Foto: VTM

Als je verliefd bent, is niets je te veel. Zelfs je leven drastisch veranderen lijkt slechts een kleinigheid bij Emi en Kim uit ‘Boer zkt Vrouw’. In Story geven de twee een dubbelinterview over hun relatie en wat de toekomst voor hen in petto heeft.

In het interview wordt al snel duidelijk dat de twee voor elkaar zijn gemaakt. Kim beschouwt Emi als zijn soulmate, Emi noemt hem haar ‘partner en beste vriend tegelijk’.

Het had niet veel gescheeld of Kim had voor kandidate Ginny gekozen. Toch liet hij zijn hart spreken en veranderde last minute naar Emi. Hij is zelf erg blij dat hij die keuze gemaakt heeft.

Emi woonde voor haar deelname in Aalst. Die thuisbasis lijkt ze nu achter zich te laten en om te ruilen voor Kim in het verre Limburg.

“Ik geef mijn job als management assistant op om naar Limburg te verhuizen, maar ik ben er zeker van dat ik daar ook een fijne job zal vinden”, zegt Emi. “Mama heeft het moeilijk met mijn vertrek, maar ze heeft Kim heel graag en is blij voor mij”, geeft ze mee.

Showbizznieuws 24/7