17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Kim Dejonghe covert megahit van Janis Ian

Drie jaar geleden tekende Kim bij Pure Entertainment. Haar vijfde single is een feit en misschien staat ze wel aan de vooravond van een EP. Dat is best mogelijk, omdat haar vorige singles allemaal de playlist van Radio 2 haalden en ook lokaal over heel Vlaanderen en Nederland goed werden onthaald. Ook haalde iedere single de Ultratop. Er zijn maar heel weinig artiesten die een dergelijk muziekpalmares kunnen voorleggen.

Haar vijfde single is een feit en misschien staat ze wel aan de vooravond van een EP. Dat is best mogelijk, omdat haar vorige singles allemaal de playlist van Radio 2 haalden en ook lokaal over heel Vlaanderen en Nederland goed werden onthaald. Ook haalde iedere single de Ultratop. Er zijn maar heel weinig artiesten die een dergelijk muziekpalmares kunnen voorleggen.

Haar vorige single ‘Een leven zonder jou’ was een eigen compositie van haar. Er volgen er nog, maar deze keer koos ze ervoor om het mooie ‘At Seventeen’ van Janis Ian, in een eigen versie te brengen. Andy Vanspranghe – die al eerder voor haar schreef – zette een nieuwe tekst op het nummer van Janis Ian en zo kwam ‘Amper zeventien’ tot stand.

Showbizznieuws 24/7