2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023

Kelly Pfaff was een eenzame ziel

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Toch zochten de dames elkaars gezelschap op

Een carrière als topmodel liet Kelly Pfaff echt koud. En net om die reden is ze vermoedelijk ook nooit benaderd is geweest door personen die zorgen dat, mits wederdiensten, je carrière een boost kreeg.

Ze werd ook steeds beschermd door de ervaren modellen. Kelly sliep in Parijs, met andere modellen , samen boven het boekingskantoor. 

“Mijn kamergenoten pamperden hun gezicht met de nieuwste producten en stonden geregeld vol uitslag. Ik nooit, ik gebruikte ’t enige wat ik kende: m’n potje Nivea”, vertelt Kelly aan dag Allemaal. 

“We waren in feite eenzame zielen die mekaars gezelschap opzochten. Ik had m’n eigen systeem om geen heimwee te voelen. Met weinig middelen decoreerde ik die huurkamer tot ze vertrouwd oogde. Ik luisterde naar m’n lievelingsmuziek en mama telefoneerde veel en stuurde lectuur, want ‘subiet ken je geen Vlaams meer’, zei ze”. 

Het rondreizen stopte uiteindelijk toen Kelly Pfaff Sam leerde kennen. “Dan was het tijd om thuis te komen”, vertelt Kelly aan Dag Allemaal. Ze kon zich gaan settelen en eindelijk beginnen aan een gezin. 

Showbizznieuws 24/7