17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Katrien De Becker deelt groot geluk: “Gelukkiger dan ooit!”

Een nieuw begin voor Katrien De Becker 

Foto: VRT

Op 52-jarige leeftijd voelt Katrien De Becker zich gelukkiger dan ooit. Sinds ze met Johan samenwoont, heeft ze een nieuw perspectief op het leven gekregen. 

Ik ben 52, maar ik voel me jong en vol leven, zegt Katrien. Ze reflecteert in Primo op de verschillen tussen haar generatie en die van haar ouders en hoe haar opvoeding haar heeft gevormd tot wie ze nu is. “Mijn ouders waren vooruitstrevend en dat heeft mij altijd geïnspireerd,” vertelt ze in Primo. Katrien spreekt ook over het belang van genieten van het moment en het omarmen van veranderingen in het leven. Ze deelt inzichten over ouder worden, haar carrière en de rol die haar kinderen spelen in haar leven. 

Ik ben trots op waar ik nu sta en hoe ik ben gegroeid, concludeert ze met een tevreden glimlach.

Showbizznieuws 24/7