14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Kato van The Starlings over 2020: ‘Het is ontploft’

Kato Callebaut
Foto: DPG Media

Het jaar 2020 was voor Kato en Tom Dice een fantastisch jaar. Ok, qua optredens niet meteen een topjaar, maar het was wel het jaar waarin zij zichzelf als duo op de muzikale kaart gezet hebben.

Zonder hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ was de carrière van deze twee artiesten mogelijk gewoon verder blijven. Het tv-programma zorgde ervoor dat het muzikale duo een stevig duwtje in de rug kreeg en daarvoor zijn Kato en Tom Dice de programmamakers dankbaar voor. ‘”Ze zijn komen kijken naar een optreden van ons. Het programma heeft inderdaad veel gedaan voor ons. Dat hadden we op voorhand niet verwacht. Hooguit gehoopt. Zoiets hoopt iederéén”, vertelt Kato dit weekend in Het Laatste Nieuws.

En of Kato en Tom blij zijn met de appreciatie die zij momenteel van de mensen krijgen. Op Instagram lezen we niets dan positieve reacties op de muziek van The Starlings en dat is waarvoor Kato en Tom het echt wel voor doen. “Je wil je muziek tot bij de mensen krijgen en ineens lukt dat. Het is ontploft, veel harder dan ik had gedacht. Onze muziek is niet altijd even toegankelijk. Niet echt… commercieel. Je moet soms al eens extra goed luisteren om het helemaal te appreciëren. ‘Liefde voor muziek’ heeft daar immens bij geholpen”, vertelt Kato in Het Laatste Nieuws.

Showbizznieuws 24/7