12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Kato gaat uit de kleren voor goede zaak

Kato Callebaut
Foto: DPG Media

Kato deelt op Instagram een opvallende foto van zichzelf in sexy lingerie. “Laat het ons eens over het lichaam hebben”, schrijft Kato van The Starlings op Instagram. En de zangeres heeft een goede reden waarom ze haar boodschap deelt bij een sexy foto van zichzelf.

“Het is zalig om vrouw te zijn & al helemaal om gezond te zijn. En toch, op eender welk moment, kan dat omslaan. Wist jij dat 1 vrouw op 9 in de loop van haar leven met borstkanker wordt geconfronteerd?” schrijft Kato Callebaut op Instagram.

“Dit jaar wil Pink Ribbon borstkanker meer bespreekbaar maken. Communicatie is key en jij kan helpen door ook een pink ribbon-lintje te bestellen (te vinden via hun social media)”, deelt Kato een belangrijke boodschap. “Dat lintje toont ook het belang van beweging en een gezonde levensstijl in de strijd tegen kanker.”

Kato verduidelijkt ook waarom ze deze belangrijke boodschap deelt door een foto van zichzelf in lingerie te posten: “Waarom deze foto? Omdat we allemaal meer van ons lichaam moeten houden. Omdat deze foto waarschijnlijk meer bekeken wordt dan eender welke andere die ik zou posten”, verduidelijkt Kato op Instagram.

Showbizznieuws 24/7