Kathleen Aerts biecht op: “Dan verander ik in een leeuwin en ben ik niet te stoppen”

Foto: DPG Media

Tussen een glas heerlijke rode wijn in de winterse sferen van Zuid-Afrika, opent Kathleen Aerts haar hart over moederschap en haar twee lieve zoons. 

Met Lewis die net als Kathleen een overvloed aan empathie bezit, en de speelse Jay die zijn moeders zotte kant heeft geërfd, deelt ze haar visie op opvoeding. Kathleen, ooit de diva van het podium, schittert nu als een liefhebbende moeder die elke hint van gêne overboord gooit. Of ze nu midden op straat danst met Jay of zich opwerpt als een beschermende leeuwin voor haar welpjes, moederliefde is volgens haar allesoverstijgend. 

Ze zegt in TV Familie: “Wanneer iemand Lewis of Jay onrecht zou aandoen, verander ik in een leeuwin die haar welpjes beschermt.” Wat een liefde!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.