Kathleen Aerts’ B&B verovert de wereld

ByLisa Paulussen

29 september 2023
Kathleen AertsFoto: Photo NewsKathleen Aerts

Kathleen Aerts, ooit een zangeres en nu een stralende B&B-eigenaar in Zuid-Afrika, is helemaal klaar om de wereld te veroveren met haar droomproject. 

De populaire B&B ‘Droom’, gelegen in het pittoreske Zuid-Afrika, is al uitgebreid te zien in ‘Villa Zuid-Afrika’. Maar wacht, er is meer! Terwijl we genieten van de prachtige Afrikaanse zonsondergang en de zoete smaak van rode wijn, onthult Kathleen een zinderende toekomstplanning. Haar man Steven droomt namelijk van een wereldreis met de kinderen! Kun je het je voorstellen? In de voormiddag online lessen voor de kinderen en in de namiddag op excursie in de wildernis! 

Maar Kathleen geeft toe dat ze dol is op hun Zuid-Afrikaanse thuis. Ze bevestigt in TV Familie: “We stellen onze dromen niet uit. De toekomst begint nú.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.