9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Karen Damen: “Nooit gedacht dat ik dat nog zou kunnen”

Karen Damen: “Nooit gedacht dat ik dat nog zou kunnen”

Foto: VTM

Een mooie kans voor Karen

‘Familie’ werkt langzaam aan toe naar de mid-season finale voor dit seizoen en daar horen weer heel wat raadsels en geheimen bij. Dit keer speelt Vanessa ook een belangrijke rol. Zij bekende onlangs dat ze ooit is bevallen, maar haar kind meteen heeft afgestaan.

Het ging allemaal zo ontzettend goed tussen Vanessa (Karen Damen) en Mathias (Peter Bulckaen). Tot Vanessa haar verleden aan het licht kwam. Mathias kwam te weten dat ze ooit escorte is geweest en had het daar erg moeilijk mee.

Daar bovenop komt nu ook haar onthulling over de zoon of dochter die ze heeft gehad. Een onthulling die bij Mathias hard aankwam.

Zal Vanessa zoek gaan naar haar biologische zoon of dochter en hoe gaat Mathias om met deze situatie. Tv Familie twijfelt er niet aan dat de spanning tussen het koppel nog veel hoogtepunten zal bereiken.

Karen is in elk geval erg blij met de rol. “Toen ik wist dat ik heftige scènes moest spelen, was ik bang. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Het lag ook volledig buiten mijn comfortzone. Maar het is een tof gevoel om op mijn 48ste nog dingen te doen waarvan ik niet wist dat ik ze kon.”

Showbizznieuws 24/7