6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Karen Damen: “Ik wil kijken wie daar nog op zit”

Maar ze wacht toch even

Foto: VTM

Wanneer je een relatie op de klippen ziet lopen, durf je al eens het geloof in de liefde verloren. Bij Karen Damen is dat niet het geval. Zij kijkt nog altijd positief naar de liefde.

“Ik ben mijn geloof er niet in verloren. Ook niet in de mens, trouwens. Je kunt daar nu flauw om doen, maar ik word binnenkort wel vijftig! Dan is het fijn te merken dat mannen nog steeds naar je omkijken. Ik ben nog niet aan het daten en ben dat ook niet echt meteen van plan. Het idee dat het wel weer kan, vind ik plezant . Plots krijg ik een tweede kans wanneer ik bijna vijftig ben. Dat is spannend. Het is niet zo dat ik er actief naar op zoek ben. Ik zie wel wat er gebeurt. Ik doe mijn goesting and I love it “, zegt Karen in Het Nieuwsblad.

Karen is dus weer op vrijersvoeten, maar op datingapps zal je haar niet meteen tegenkomen. Al kriebelt het soms wel.

“Ik zou zo geire eens op de datingapp Raya rondkijken. Gewoon om te kijken wie er nog allemaal op zit. Maar zodra ik een account zou aanmaken, heb ik het vlaggen . Dan denkt iedereen dat ik weer ‘beschikbaar’ ben. Dat is dus niet het geval, hé. Ik heb er allemaal nog geen goesting in.”

Showbizznieuws 24/7