8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Kandidaat ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik ben blij dat ik het vrijuit kan zeggen”

Zij werd niet gekozen

Foto: VTM

Heidi mag dan wel niet met boer Kevin zijn geëindigd, alleen eindigen doet ze ook niet. Sinds een tijdje heeft ze een relatie met de neef van Kevin, Pieter.

“Ik ben blij dat ik het nu vrijuit kan zeggen dat ik niet met Kevin maar met Pieter een relatie heb. Ik heb de afgelopen maanden veel vragen gekregen van mensen. Pieter en ik zijn toch al een half jaar samen ondertussen, dus het doet deugd om er over te kunnen praten”, zegt Heidi in Dag Allemaal.

Ook boer Kevin is blij dat zijn neef en Heidi nu een relatie hebben. Hij wist uiteindelijk dat Heidi voor hem niks meer voelde dan alleen maar vriendschap. Maar waarom koos hij dan toch niet voor Elke?

“Ik wist dat Elke goed op de boerderij zou aarden. Ze is een toffe madam en ik heb veel respect voor haar, zeker nadat ze terug durfde te keren toen ik haar had weggestemd. Mijn hoofd zei dat zij voor mij de juiste partner was, maar m’n hart bleef naar Jana neigen”, legt hij zijn keuze uit in Dag Allemaal.

Kevin mag dus met Jana op finale date, en dat zal niet zo verlopen zoals hij had gehoopt. Hij moet bekennen dat het moeilijk wordt… heel moeilijk. “Op reis begon ik me ook af te vragen of ze wel iets voor me voelde en of ze echt zichzelf was. De gedachte dat ze misschien gewoon had deelgenomen om bekender te worden op sociale media begon op te spelen. Maar ja, ik had mijn keuze gemaakt hé.”

Showbizznieuws 24/7