1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Julie Vermeire dankt veel aan haar papa

Foto: Photo News

Uiteraard is Julie Vermeire de dochter van… Ze beseft dat ze kansen krijgt door haar papa, maar ze moet wel zichzelf bewijzen.

Haar eerste grote televisieopdracht was ‘Dancing With The Stars’, waar ze drie jaar geleden haar eerste stappen zette. Jacques Vermeire is bewust nooit naar de shows komen kijken, behalve de halve finale. Mochten de mensen haar toen niet leuk gevonden hebben, was er volgens Julie in Dag Allemaal ‘geen vervolg aan haar televisiecarrière gekomen’.

Ondanks dat ze vaak de opmerking krijgt dat ze veel aan haar papa te danken heeft, ziet ze dat niet als een belediging. Hij is dan ook een groot figuur in de Vlaamse showbizzwereld waar ze enorm veel respect voor heeft.

Elke jobaanbieding die Julie krijgt, berspreekt ze met Jacques. Als hij vindt dat het programma niet bij haar past, doet ze het niet.

De gedrevenheid van haar papa is een eigenschap waar ze enorm naar opkijkt. Als hij iets wil bereiken, gaat hij voor zijn doel. Tijdens de finale van ‘Dancing With The Stars’ zat ze onder de pijnstillers door een knieontsteking, een gekneusde rib en nog andere overbelastingkwaaltjes. Toch zette ze door, dus die gedrevenheid heeft Julie alvast meegekregen.

Showbizznieuws 24/7