2 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Julia Boschman van K3: “Daar begin ik niet aan”

Julia Boschman

Op dit moment ziet het er niet naar uit dat de meisjes van K3 denken aan stoppen. Maar aan alle mooie liedjes komt natuurlijk een einde en dat zal bij K3 niet anders zijn. Zo denken ze soms toch eens na over hun leven na K3.

“Ik als jongste zeker wel, want als dit stopt, zal ik waarschijnlijk nog steeds relatief jong zijn. Daarom denk ik soms: ‘Wat ga ik daarna doen met al die tijd die me nog rest?’”, zegt Julia in Goesting.

Heel wat artiesten proberen het nadien nog solo, maar dat wil Julia zeker niet doen. Zij werkt het liefst samen met anderen.

“Dan moet ik de stress niet alleen dragen. Daarom is K3 ideaal voor mij. Wij begrijpen elkaar zo goed. Zij zijn de enigen die weten hoe ik me voel. Ik kan dat niet uitleggen aan buitenstaanders. Zelfs niet aan mijn mama en papa, hoe lief ik hen ook vind.”

De dames van K3 kennen zeker momenten waarop ze alle drie heel euforisch zijn, euforisch om dingen die alleen zij snappen. “Dan voelen we elkaars emoties: ‘Kijk ons hier eens, wij hebben hier zo hard voor gewerkt!’ Dan zijn we in extase. Maar er zijn ook momenten dat we doodop zijn en in een dip zitten. En ook dat krijgen we niet uitgelegd aan buitenstaanders.”

Showbizznieuws 24/7