Joke Emmers verrast: “nog nooit zoveel gedate als in 2020”

ByKoen Smet

24 januari 2021
Joke EmmersFoto: VIERJoke Emmers

Joke Emmers vierde haar 30ste verjaardag in het coronajaar 2020. Een leeftijd waarop onze maatschappij verwacht dat je getrouwd bent en stilaan aan kinderen begint. Maar Joke Emmers gaat nog steeds als vrijgezel door het leven.

Joke Emmers woont samen met haar zus en het lief van haar zus die zowat permanent bij hen verblijft. “Zonder die aflevering zou ik het veel zwaarder hebben gehad tijdens de lockdown”, geeft Joke toe. Al bleef de actrice niet bij de pakken zitten…

“Raar maar waar: ik ben nooit zo actief aan het daten geweest als het voorbije jaar”, onthult de actrice in Dag Allemaal. “Ik heb geregeld met iemand afgesproken om coronaproof te gaan wandelen. Vrienden hebben me ook via videochats proberen te koppelen. Heel lief, en het was op dat vlak een leerrijk jaar, maar er is geen relatie uit voortgekomen”, aldus Joke Emmers in Dag Allemaal.

Maar de hoop opgeven door Joke Emmers niet. “Ik geloof erin dat de ware op een dag mijn pad wel zal kruisen”, klinkt het optimistisch bij de actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen