11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Jeroen Meus: “dat ga ik enorm missen dit jaar”

Foto: VRT

Jeroen Meus onthult in Dag Allemaal hoe hij de feestdagen beleeft. Kerstavond viert Jeroen thuis met zijn gezin. “Dan ga ik op het allerlaatste moment cadeautjes kopen voor Georges en Stephanie, en ik haal wat oesters, garnaalkroketjes, wat ham en kaas, een stokbroodje en ravioli. Daarmee zet ik de hele salontafel vol en dan kijken wij samen naar ‘Home Alone’. Lekker smullen onder het genot van dé kerstfilm, da’s voor ons kerstavond.”

Kerstmis zelf vieren ze normaal met de hele familie. “De hele dag kokkerellen, eten, gezellig samen zijn. Dat ga ik enorm missen dit jaar.” Toch heeft Jeroen Meus er niet meteen problemen mee om zich aan de maatregelen te houden.

“Ik heb daar geen probleem mee, omdat ik best wel teruggetrokken leef. Als ik niet moet werken, wandel ik met mijn honden, ik maak eten, ik lees, ik kijk naar ‘The Crown’, ik bouw samen met Georges met de Lego die de Sint gebracht heeft…” vertelt Jeroen Meus in Dag Allemaal.

En om solidair te zijn met iedereen die thuis moet zitten, wordt Dagelijkse Winterkost, dat wordt uitgezonden tijdens de kerstvakantie, opgenomen in Jeroens eigen keuken.

Showbizznieuws 24/7