17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Jasmijn Van Hoof vol lof over Familie-collega: “hij is een geweldig acteur”

Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof spreekt in TV Familie vol lof over haar Familie-collega David Cantens. In de serie bleek zijn personage Jonas de geheime minnaar van haar personage Stefanie te zijn, en dat was voor Jasmijn een heel fijne verhaallijn om te spelen.

“Ik had het gevoel dat het verhaal van Stefanie en Jonas nog niet uitverteld was. Ze hadden een kortstondige romance toen Jonas’ vorige lief Amélie verdwenen was. Maar van zodra zij weer ten tonele verscheen, doofde het contact tussen hem en Stefanie uit. Voor Stefanie, die echt wel gevoelens voor Jonas koesterde, was dat een bittere pil”, onthult de actrice in het weekblad.

Ook mogen samenspelen met David Cantens vindt Jasmijn een groot cadeau. “Hij is een geweldig goeie acteur, die elke scène naar een hoger niveau tilt. Zijn gedrevenheid op de set is inspirerend. En daarnaast maken we veel plezier”, vertelt Jasmijn Van Hoof in TV Familie.

Jasmijn en David zouden niet alleen in de serie, maar ook in het echte leven een koppel vormen. Al willen geen van beide daar commentaar op geven.

Showbizznieuws 24/7