9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Jasmijn Van Hoof onthult haar spannende avonturen tijdens afwezigheid

Een smakelijke reis van ontdekking

Foto: VTM

Terwijl Jasmijn Van Hoof zich even terugtrok uit de showbizzwereld en ‘Familie’, ging ze op een smaakvolle reis van twee jaar. 

Haar vertrek was oorspronkelijk gemotiveerd door de wens om een eigen koffiebar te runnen en een koksopleiding te volgen, maar dit bleek slechts het begin van haar opmerkelijke reis. Gedurende deze periode heeft Jasmijn haar culinaire vaardigheden tot in de perfectie verfijnd, met werkervaring in een ambachtelijke bakkerij, een luxueuze chocolatier en niet één, maar twee gerenommeerde restaurants. 

Jasmijn deelt in Dag Allemaal haar opwinding over deze smakelijke reis: “Het verlaten van ‘Familie’ was voor mij een persoonlijke ontdekkingstocht naar mijn passie voor de gastronomie. Ik had nooit kunnen voorzien hoeveel ik zou leren en hoeveel plezier ik zou beleven aan het koken en creëren van heerlijke gerechten. Maar nu, na deze ongelooflijke culinaire ervaring, besef ik dat mijn ware hart toch bij het acteren ligt. Ik kan niet wachten om terug te keren naar het scherm en mijn fans weer te betoveren met mijn talent!”

Showbizznieuws 24/7