8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

James De Musical is terug op Play4!

James De Musical is terug op Play4!

Foto: Play4

Vanaf donderdag 8 december met Erik Van Looy als eerste gast.

Vanavond kan je Play4 naar aflevering 1 van seizoen 2 van ‘James De Musical’ kijken en dat meteen na ‘De Tafel van Vier’ waarin Erik Van Looy ook al opduikt.

Midden in de eclectische seventies ontdekt een kleine Erik Van Looy de cinema. De film Jaws maakt een overweldigende indruk op de piepjonge filmfanaat en doet hem dromen van een carrière tussen de sterren. Met zijn grootouders trekt hij naar Hollywood en niet veel later ook naar de filmschool om een van de bekendste regisseurs van Vlaanderen te worden.

​Zijn passie en harde werk brengen hem onverwachtse avonturen, want wat deed Erik op een hotelkamer met Randy Jones van The Village People en waarom moest hij zelfs eens een nachtje brommen?

​Toch is all that glitters not gold en ook Erik maakt kennis met de poëzie van het leven. Maar gelukkig is daar steeds opnieuw de vrolijke studio van De Slimste Mens ter Wereld waar hij het van onzekere invaller schopte tot sympathiekste quizmaster van ons land- of toch al zeker van den Antwerp.

James Cooke: “Erik is het voorbije jaar zestig geworden. Dat was uiteraard een heel goede aanleiding om hem een musical te schenken over de belangrijkste momenten in zijn leven. Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij bij hoog en laag beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten.”

James De Musical met Erik Van Looy op donderdag 8 december.

Showbizznieuws 24/7