James Cooke zegt vaarwel tegen kinderwens

ByLisa Paulussen

1 oktober 2023
Foto: Peter De Smedt

James Cooke, de geliefde tv-presentator van “Extreme Makeover Vlaanderen”, zet een definitief kruis over zijn kinderwens. 

In het midden van zijn bloeiende carrière en een gelukkig huwelijk met Dorian, is het duo tot de conclusie gekomen dat een kind niet past in hun hectische levensstijl . “Dorian en ik kunnen een kind niet de aandacht geven die het nodig heeft,” onthulde James in Story. Hoewel het paar al twee jaar gelukkig getrouwd is en ze duidelijk voor elkaar bestemd zijn, hebben ze besloten dat sommige opofferingen noodzakelijk zijn om carrière en privéleven te balanceren.

Fans over heel Vlaanderen reageren met gemengde gevoelens op dit nieuws, maar respecteren de eerlijkheid en moedige beslissing van het stel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.