Jacques Vermeire en Luc Verschueren terug van weggeweest

Foto: Showbizznieuws247

Na dertig jaar betreden Jacques Vermeire en Luc Verschueren opnieuw samen het podium voor een langverwachte zaalshow; dat schrijft Primo. 

De heren, die in de jaren ’90 furore maakten als het dynamische duo van de Vlaamse humor, waren even van de radar verdwenen. 

Maar nu staan ze klaar om hun comeback te maken met de sprankelende “Zaalshow 2.0”, waarin ze met vernieuwde energie en een frisse kijk op comedy het publiek willen entertainen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.