Is Eva Pauwels klaar voor een nieuwe liefde?

Eva Pauwels, Julie VermeireEva Pauwels, Julie Vermeire

Ze laat in haar hart kijken

Na jarenlang te hebben geworsteld met de drankduivel gaat Eva Pauwels weer nuchter door het leven. Iets wat ze nu al zo’n vier jaar volhoudt.

Sinds ze haar leven weer op orde heeft, heeft Eva zich ontpopt tot een echt familiemens. Zo helpt ze haar ouders, die zelf ook niet meer van de jongsten zijn, met de zorg voor haar hoogbejaarde grootmoeder.

Ook met haar kinderen is de band nu opperbest. Stiekem droomt Eva zelfs al van kleinkinderen, al beseft ze dat haar kinderen nog jong zijn en zich best eerst nog even focussen op hun carrière.

En wat met de liefde? Ten tijde van haar turbulente jaren hebben heel wat foute mannen Eva’s pad gekruist. Story wil weleens weten hoe het nu in de liefde gaat.

“Ik heb enkele jaren als een non geleefd. Op de duur was het verlangen naar intimiteit zelfs weg. Maar de tijd heelt. Toen ik nog in Brugge woonde had ik een heel lieve vriend, maar de passie ontbrak. Vlak voor de jaarwisseling was er nog even een man in mijn leven, maar dat bleek een ziekelijke leugenaar te zijn. Julie zegt vaak: ‘Mama, het wordt tijd dat je een lief hebt. Je mist dat.’”

Toch is Eva niet meteen op zoek naar een man. Haar negatieve ervaringen uit het verleden maken dat ze haar lat ook behoorlijk hoog gelegd heeft: “Op dit moment hoef ik even geen man. Losse scharrels, dat wil ik zeker niet meer. Ik wil betoverd worden. Een man écht voelen en beminnen,” klinkt het overtuigd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.