Iconische duo Jacques Vermeire en Luc Verschueren terug in spotlights

Foto: Goedefroit Music

De showbizzwereld staat op zijn kop nu blijkt dat Jacques en Luc na bijna een kwarteeuw opnieuw de krachten bundelen voor een gloednieuwe zaalshow; dat schrijft Primo. 

Het iconische duo dat in de jaren ’90 hoge ogen gooide met hun “Zaalshow 2” heeft de stilte doorbroken en stapt met de “Zaalshow 2.0” weer in de schijnwerpers. 

Fans en nieuwkomers kunnen zich klaarmaken voor een nostalgische, maar ook eigentijdse show die de grenzen van humor en entertainment zal verleggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.