19 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Hij is het enige ex-lief dat niet meer spreekt met Natalia

Lachen met gehandicapten

Foto: VTM

Ook Natalia krijgt vaak te maken met negatieve reacties en kritiek. “Positieve, opbouwende kritiek vind ik belangrijk”, vertelt Natalia aan Dag Allemaal.

“Er is een periode geweest dat ik professioneel amper feedback kreeg, toen dacht ik echt: het kan toch niet dat het altijd goed is?’ Jammer genoeg is niet alle kritiek positief. Sommige mensen zitten op Instagram te wachten tot er iets gebeurt waardoor ze op je kunnen inhakken”, vertelt de zangeres openhartig.

“Er bestaan mensen die ervan genieten om anderen te zien vallen. Zo heb ik ooit een lief gehad dat lachte met gehandicapten. Ik werd daar echt zot van, onder meer daarom is hij ook mijn lief niet meer”, aldus Natalia.

Hij is trouwens ook het enige ex-lief dat niet meer tegen mij spreekt”, vertelt ze lachend aan Dag Allemaal. Ook op sociale media komt er vaak kritiek op Natalia. “De reacties onder mijn posts lees ik zelden, het is mijn manager die mij er soms attent op maakt…”.

Ze vraagt zich af waarom sommige mensen zoveel nood hebben om op sociale media hun gal te spuwen over mensen en situaties die ze niet kennen.

Showbizznieuws 24/7