3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Het liefdesparcours van schlagerzanger Christoff

Foto: VTM

De immer vrolijke spring-in’t-veld Christoff heeft er al een hele weg op zitten. Hij startte ooit als koorknaap bij het lokale kerkkoor in zijn gemeente en groeide uit tot één van de meest gevraagde schlagerartiesten van België.

Achter elke sterke man, staat een sterke partner. Christoff heeft op dat vlak al enkele amoureuze veroveringen achter de rug. In TV Familie lezen we meer over zijn vorige relaties.

Op zijn vijftiende besefte hij dat hij op mannen valt. “Mijn moeder vroeg: ‘Val jij misschien op jongens?’, waarop ik ‘ja’ antwoordde. Voor mijn vader was dat echt een schok, hij begon zelfs te roepen. Toen dacht ik: oh nee, dat komt hier niet goed”, vertelt hij over zijn eerste coming-out.

Fast-forward naar 2014. Christoff was toen acht jaar samen met zijn partner Niels, maar het kwam tot een breuk. “Ik heb nog nooit zo diep gezeten”, liet hij toen optekenen. Na een jaar liefdesverdriet leerde hij Jef kennen. “Hij kwam toen op het juiste moment in mijn leven”, vertelt hij. Die relatie duurde uiteindelijk anderhalf jaar.

Na een liefdespauze van alweer een jaar, leerde hij zijn laatste ex Ritchie kennen. “Als het buikgevoel zegt dat het goed is, mag je dat niet naast je neerleggen”, zei hij daarover. Hun relatie hield vier jaar stand, maar werd in onderling overleg met elkaar afgebroken. De twee zijn nog steeds de beste vrienden en zien elkaar meermaals per week. Christoff vindt het prima zoals het is.

Showbizznieuws 24/7