Hanne Verbruggen: “Ik ben niet geschminkt, maar film toch maar”

Foto: VTM

In november beviel Hanne Verbruggen van haar allereerste kindje, Julien. Het moederschap heeft haar toch wel wat veranderd, maar alleen in de positieve zin. Zo kan ze beter relativeren en denkt ze wel eens vaker ‘Je m-en-fous’.

“Ik had dat ook al tijdens de zwangerschap. Zo van: ‘Ik ben dan wel niet geschminkt maar film me maar, wat kan mij het ook schelen.’ Zo ging het er ook aan toe tijdens de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’. Nu ik die beelden voor het eerst zie, vind ik het best wel cool, want vroeger zou ik dat nooit gedurfd hebben”, zegt Hanne Verbruggen in Goesting.

Ook Marthe en Julia hebben al gezien dat het moederschap Hanne veel heeft veranderd, en alleen maar in de positieve zin. Zij vinden Hanne een erg goeie mama.

“Ze is ook zo relaxed! Ik heb daar echt bewondering voor. Dan duwt ze ons Julien in onze handen en zegt ze: ‘Houden jullie hem maar even vast, dan ga ik naar het toilet.’ Dat jongetje gaat van persoon naar persoon, hij wordt echt een kind van de wereld”, lacht Julia.

De kleine Julien zal als geen ander weten hoe het leven er bij K3 aan toe gaat, gezien hij er al van jongsaf aan middenin zit. En net zoals zijn mama en K3-tantes zal hij daar veel van leren. “Want je leert echt wel veel door deel uit te maken van K3. Als mens, als zangeres, als artiest. Het is net als gras dat groeit: je ziet dat niet gebeuren, maar plots is het gras lang.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.