26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Gunther Levi: “Ik ben gewoon niet zo sociaal”

Foto: Photo News

Gunther Levi onthulde tijdens een interview in Het Laatste Nieuws dat hij het soms moeilijk heeft met fans die een babbeltje willen doen. Als Familie-acteur en zanger bij De Romeo’s is Gunther Levi een echte BV maar het liefst van al zou hij níet bekend zijn. “Hoe minder aandacht, hoe beter,” klinkt het bij Gunther Levi.

Gunther Levi wil natuurlijk wel aandacht voor wat hij doet, maar aandacht voor hemzelf hoeft niet echt, lacht de zingende acteur in Het Laatste Nieuws. Al is hij het ondertussen wel al gewoon worden dat mensen hem aanspreken op straat…

“Dat ben ik ondertussen al lang gewoon. Een handtekening, een selfie, een minuutje of twee babbelen, allemaal geen probleem mee. Maar als het langer dan twee minuten duurt, dan voel ik wel de drang opkomen om weg te lopen,” gaf Gunther Levi toe in Het Laatste Nieuws.

“Dan heeft niks te maken met de mens die voor me staat, want dat zijn bijna altijd heel lieve, vriendelijke mensen. Ik ben gewoon niet zo sociaal, vrees ik,” geeft de acteur toe. “Ik voel me niet zo op mijn gemak bij mensen die ik niet ken.”

Showbizznieuws 24/7