27 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Gio Kemper ontgoocheld: “ik had op meer gehoopt”

Foto: DPG Media

Giovanni Kemper was bij de Ketnet-kijkers al langer immens populair als weerwolf Wilko in Nachtwacht, maar dankzij zijn deelname als ‘Duiker’ aan The Masked Singer brak hij ook bij het grote publiek volledig door. Gio blikt dan ook tevreden terug op zijn deelname aan het VTM-programma.

“Zingen zonder dat het publiek je ziet, was een heel toffe ervaring! Op die manier kon ik mezelf opnieuw bewijzen, voor sommigen was het zelfs de eerste kennismaking met mij”, blikt de Nederlander terug in Story.

Gio Kemper ging van 49.000 volgers op Instagram naar nu bijna 80.000 dankzij zijn deelname aan The Masked Singer. “Het doet me deugd dat ik blijkbaar mensen heb weten te raken.”

De 29-jarige zanger lanceerde al snel zijn nieuwe single Polaroid maar die werd niet meteen het succes waarop Gio zelf gehoopt had. “De single scoort goed, maar ik had inderdaad op meer gehoopt. Als artiest ben je heel afhankelijk van radiozenders. Alleen Radio 2 draait de single af en toe. Zo zie je maar dat The Masked Singer geen garantie op succes is”, zucht Gio Kemper in Story.

Showbizznieuws 24/7