26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Evi Hanssen: “ik voelde me niet veilig”

Foto: VTM

Evi Hanssen trok letterlijk ‘Over De Oceaan’ voor het bewuste VIER-programma. Naar de notaris trekken om een testament te laten opstellen, zoals Dominique Persoone, deed ze niet. “Ik ging er wel van uit dat ik die oversteek zou overleven”, lacht Evi Hanssen in Story. “Maar ik ben wel voor het eerst sinds lang nog eens heel bang geweest”, geeft de presentatrice ruiterlijk toe.

“Het was nacht en onze boot ging steeds schuiner hangen. Ik had echt schrik dat er iets zou gebeuren en voelde me niet veilig, alsof ik weer een klein meisje was. Ik schrok zó hard van mezelf!” klinkt het onthutst bij Evi Hanssen.

Maar Evi wilde liever niemand lastigvallen met haar angst, dus trok ze haar zwemvest aan. Dat stelde haar gerust waardoor ze weer kon inslapen. Toch was Evi Hanssen kwaad om de situatie: “het was toch de bedoeling dat iedereen zich veilig voelde op het schip?”

Evi geeft echter toe dat ze niet snel bang is ‘omdat ik met redelijk veel vertrouwen in het leven sta’, verduidelijkt de presentatrice in Story.

Showbizznieuws 24/7